Applicatie Organic Salon Systems informeert salons

Het in Florida gevestigde Organic Salon Systems lanceert een gratis 'Salon Hair Colour Assistant'-apllicatie voor de Apple iPhone en iPad. Deze nieuwe applicatie biedt salon-professionals een schat aan nuttige informatie. Ze krijgen direct technisch advies. Ook biedt de applicatie een kleurenkaart en instructievideo's.

Dit is een laatste poging van Organic Salon System om de professionals die gebruik maken van hun biologische haarverzorgingsproducten te ondersteunen. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van zachte, voedende producten die gemaakt zijn van biologische en natuurlijke ingredi├źnten. Met de applicatie hopen zij de diensten in de salons te verbeteren.

"De biologische haarkleurassistent is de nieuwste ontwikkeling om de service in de diverse salons te verbeteren", legt Scott Mitchell uit, hij is uitvoerend directeur van Organic Salons Systems.

Kijk hier voor de website.En bekijk hier een filmpje met wat uitleg over het gebruik van de producten.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.