Voor aanplant vaste planten, bomen en heesters

Nu ook Structuur-Actief bij Innogreen

Vanuit eigen ontwikkeling is er gewerkt aan een product ter verbetering van gronden met een slechtere structuur, wat tevens gebruikt kan worden voor het aanplanten van bomen en heester. Deze nieuwe bodemverbeteraar is verrijkt met specifieke micro-organismen en natuurlijk fosfaat. Innogreen Structuur-Actief is ontwikkeld voor de aan- en verplant van vaste planten, bomen en heesters.

Daarnaast kan het ook worden toegepast bij de aanleg van gazons en ter verbetering van de bodemstructuur in het algemeen. Door de speciale samenstelling slaan planten beter aan en wordt de bodemstructuur verbetert. Innogreen Structuur-Actief kan bij vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen en coniferen worden toegepast. Meng bij zuurminnende planten 1 deel Structuur-Actief en 1 deel tuinturf en volg daarna de algemene instructie.De gekozen grondstoffen zijn van hoge kwaliteit. Structuur-Actief bevat organische voedingsstoffen, extra fosfaat, Mycorrhizae en andere bodembacteri├źn en schimmels voor een versnelde beworteling en activatie van het bodemecosysteem. Door de toevoeging van Structuur-Actief zal de opname van voedsel en water sneller en makkelijker op gang komen. De structuur wordt sterk verbetert en het natuurlijke biologische evenwicht bevordert. Structuur-Actief kan jaarrond toegepast worden versnelt de aanslag en voorkomt inboet. Verkrijgbaar in zakken van 40 ltr. (70x per pallet) of losgestort.

Consumentenprijs 6,95 per zak inclusief btw. (www.tuinkenner.nl)

Voor meer informatie: www.innogreen.nl of mail naar info@innogreen.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven