Zelfs familieleden Beatles geïnteresseerd

KidsEcowear heeft exlusieve Beatles-collectie

KidsEcowear presenteert als enige in Nederland met veel plezier en trots in hun assortiment een 'Yellow Submarine'-product dat gemaakt is van 100% organisch katoen. De collectie van de Beatles kidslijn is gebaseerd op de beroemde animatiefilm van de Beatles.

De collectie bestaat uit shirts en jurkjes met prints van de Yellow Submarine en de gezichten van de Beatles in een Pop Art stijl. Voor de print Lucy in the Sky with Diamonds zijn Swarovski stenen gebruikt. Voor elk ontwerp en stijl moest goedkeuring van Apple worden gevraagd, voordat het in de verkoop mocht.Populair bij de Beatles zelf

Zelfs leden van de McCartney-familie hebben al items aangevraagd, vertelt Rosella van Kuijen van Kidsecowear. "Er is ook al een zeer beperkte oplage met de Lucy-print in volwassen maten gedoneerd aan het management van Lennon voor het inzamelen van geld voor het Lupus Charity fonds."

De Beattles Kidslijn is te bekijken en te bestellen op Kidsecowear.com

Bron: Bengels


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.