Speciale vermelding duurzame restaurants in GaultMillau-gids

In de nieuwe editie van de restaurantgids GaultMillau, krijgen restaurants die verantwoorde ingrediënten gebruiken een speciale vermelding. De gids ligt vanaf 2 november in de winkels.

De bewuste consument kan zo ook buiten de deur lekker eten. De restaurantgids reikt ook een prijs uit aan het meest duurzame restaurant van het jaar. De belangrijkste GaultMillau Awards 2011 voor Chef van het Jaar ging naar Edwin Vinke (De Kromme Watergang, Hoofdplaat) en die voor Belofte van het Jaar ging naar Niven Kunz (Niven, Rijswijk).












Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.