Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Enkel natuurlijke en bio-verzorgingsproducten bij Natural Body

Het geduld van Melissa Anderson is beloond. De Amerikaanse wilde al een tijdje een winkel in biologische en natuurlijke schoonheidsproducten openen. Dit is nu gelukt. Onlangs is 'Natural Body' geopend in East Clayton Street in Athens (Verenigde Staten). "Ongeveer zes jaar geleden heb ik de werking van natuurlijke en biologische lichaamsverzorging ontdekt. Al snel ontstond het idee om hierin een winkel te openen. Ik wilde hiermee echt de eerste zijn."



Ze verkoopt verzorgingsproducten zonder synthetische geurstoffen en andere chemische stoffen. "Dit is uniek in de regio", aldus Anderson. "Niemand is gespecialiseerd in dit soort lichaamsverzorgingsproducten. We verkopen alles, van top tot teen - shampoos, conditioners, deodorant, zeep, bodylotion - evenals producten voor mannen."

Er is zelfs biologische hondenshampoo te vinden. Klanten kunnen ook bij 'Natural Body' terecht voor kamille-olie. "Dit kan onder meer gebruikt worden om ouderdomsvlekken tegen te gaan. Ook gebruiken mensen het om eczeem en acne te behandelen. Kamille-olie is, bij wijze van spreken, vloeibaar goud in een flesje. Het dringt door tot alle drie de huidniveaus." Een andere zeldzame, exotische olie is een gouden olie uit Marokko. De Argan-olie is een anti-verouderingsproduct dat rijk is aan vitamine E.


De producten in de winkel kosten tussen de 4 dollar voor lippenbalsem en 90 dollar voor cosmetica van Dr Hauschka.