'BioFach-concept naar Japan goede beslisisng'

Recordaantal bezoekers voor tiende BioFach Japan

BioFach Japan heeft een recordaantal bezoekers getrokken. De tiende verjaardag werd gevierd met 17.132 bezoekers in het 'Tokyo Big Sight Exhibition Centre'. Dit zijn er 25 procent meer dan het jaar daarvoor. Er stonden 258 (vorig jaar 242) exposanten uit 17 landen op de grootste Japanse beurs voor biologische en natuurlijke producten.

Dit tot groot genoegen van Frank Venjakob, directeur evenementen van NürnbergMesse. Hij is verantwoordelijk voor de BioFach Japan en andere internationale evenementen. "NürnbergMesse besloot tien jaar geleden om het BioFach-concept ook naar Japan te brengen. Ik ben erg blij dat dit een goede beslissing blijkt te zijn. Het is geweldig om te zien dat zoveel exposanten en bezoekers naar Tokyo gereisd zijn om de tiende verjaardag van het evenement mee te maken."Petra Wolf, lid van de raad van bestuur van NürnbergMesse en verantwoordelijk voor internationale operatief, voegt hieraan toe: "Het initiatief van het Japanse ministerie van landbouw dit jaar betekende een belangrijke stap voorwaarts in de ontwikkeling van de gehele binnenlandse markt voor ecologisch geproduceerde producten." De Japanse regering heeft nieuwe exposanten gesponsord, zij stonden gratis op de BioFach. "Dit initiatief is echt veelbelovend voor de toekomst. Het zorgt voor een toename van de aandacht rondom bio-producten." Marktanalisten merken sowieso al een toenemende vraag naar bio-producten op de Japanse markt. Ook neemt het aanbod, zowel uit Japan als uit het buitenland, sterk toe. 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.