'Cadeauartikelen zijn het leukst'

Obaby geeft bio-babykleding persoonlijke touch

Tholen – "Ik ben vier jaar geleden begonnen met Obaby. Daarvóór heb ik vijftien jaar bij een groot kledingbedrijf gewerkt. Ik zag daar de achterzijde van de confectie-industrie. Dit heeft me aan het denken gezet", vertelt Yvonne van der Ven, eigenaresse van de webshop Obaby. "Voordeel is ook dat de webshop goed te combineren is met het moederschap. Ik wilde mijn eigen tijd in kunnen delen."

Obaby is een webshop met biologische babykleding met persoonlijke bedrukking. "De laatste jaren zijn ook steeds meer andere producten aan het assortiment toegevoegd, waaronder accessoires als geboortestickers, speenkoorden en kussenslopen." Inmiddels heeft ze zelfs al twee medewerkers in dienst en wordt de collectie in diverse winkels en andere webshops verkocht."Het gaat prima zo. De kleding en accessoires worden in Turkije geproduceerd. Het proces dat hieraan voorafgegaan is, was niet altijd even gemakkelijk. Ook de ontwikkeling van de website verliep niet zonder problemen. Belangrijk is dat de klant meteen het eindresultaat van het ontwerp kan zien. Dit kostte wat moeite."

Yvonne bedrukt de kleding zelf. "Hiervoor beschik ik over een snij- en persmachine." Ze vindt het jammer dat de opdruk nog niet helemaal bio-verantwoord is. "In de lijm zit nog een chemisch middeltje. Hier zijn ze nog niet over uit. Zodra een dergelijk product wel op de markt komt, stap ik over.""Ik had wel een idee van hoe het zou moeten gaan lopen, maar het afgelopen jaar is het aantal bestellingen fors toegenomen. Ik ontvang nu dagelijks bestellingen. Toch kun je dit niet peilen. Soms krijg je op maandagmorgen opeens al diverse bestellingen. Terwijl ik altijd dacht dat velen dan aan het werk zijn."

"Het leukst vind ik de cadeauartikelen. De opdruk hiervoor wordt welbewust gekozen. Het is persoonlijk, uniek en verantwoord. Echt iets dat je bewaart." Ze noemt als voorbeeld de opdruk: Ik ben nu nog klein, wil jij mijn peetoom zijn? Een andere favoriet is de kraammand. "Hierin matcht alles en ik word altijd erg vrolijk van het samenstellen ervan."Yvonne merkt dat mensen elkaar vaak op de webshop attenderen. "Dan ontvang ik bijvoorbeeld een bestelling uit een dorpje waarvan ik nog nooit gehoord had. En de week daarna heb ik daarvandaan al drie bestellingen ontvangen."

Ze voegt regelmatig nieuwe opdrukken toe. "De verjaardagstaartjes zijn vrij nieuw, evenals de vlinders en het skateboard." De laatste twee zijn misschien wat meer geschikt voor oudere kinderen. "Ik ben al druk bezig met een aparte site Okidz, deze gaat eind van het jaar in de lucht."Klik hier om naar de webshop te gaan.

Voor meer informatie:

Yvonne van der Ven
06-10120027
info@obaby.nl
www.obaby-babykleding.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.