Business Event in Ede

Kwekerij Hessenhof genomineerd voor Rabo MKB Award

In de categorie 'Rabo MKB Award' van het Business Event Ede zijn Bouwbedrijf Kreeft, Kwekerij Hessenhof en Labor International BV genomineerd. Een nominatie is voor een bedrijf heel belangrijk, stelt Edes binnenstadsmanager Alan Geensen. "Zonder er om te vragen kun je het kwaliteitsbeleid van je bedrijf uitstralen. Als je genomineerd bent, ben je één van de happy few."

Volgens Geensen heeft een genomineerde een streepje voor. "Dat is voor een bedrijf de eerste winst. En de tweede winst? Dat is de extra exposure en mogelijk zelfs de winst tijdens het Business Event gemeente Ede." Met de bedrijven in het midden- en kleinbedrijf gaat het niet allemaal even goed. "In deze tijd zie je desondanks mensen die er toch wat van proberen te maken en zich onderscheiden."

Kwekerij De Hessenhof is een biologische kwekerij van vaste planten, varens, siergrassen, kruiden en heesters in een zeer groot assortiment van alledaags, vergeten, nieuw tot zeer bijzonder. De Hessenhof is een kwekerij waar de liefhebbers ook vanuit het buitenland hun weg weten te vinden. Behalve het assortiment komt dat door de gedegen manier waarop de planten opgekweekt worden.

In de winter is de kwekerij gesloten. In de drukke voorjaarsmaanden maart tot en met mei is het niet meer mogelijk om buiten de openingstijden te komen. In de zomer en herfst kunnen belangstellenden hiervoor wel een telefonische afspraak maken. De Hessenhof is nog één van de weinige kwekerijen die alles zelf kweken.

Bron: EdeStad.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven