Marketingconferentie op 28 en 29 oktober

Demeter Duitsland: Sterke vrouwen maken bio sterk

Op 28 oktober spreken discussiëren succesvolle vrouwen uit de Duitse biologische sector over de ontwikkelingen in de sector. Onder meer de peetmoeder van de biologische broodbox Doris Schröder-Koepf zal aanwezig zijn. Evenals bio-ambassadeurs en recordbrekende zwemster Britta Steffen. Zij zullen in discussie gaan met Manon Haccius van Alnatura en Demeter-boer Susanne Schoof. De biologische tuin komt aan bod met Rosie Weber en Barbara Scheitz weet erg veel over bio-zuivel.

De gespreksronde wordt geleid door journaliste Renée Herrnkind, zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de biologische sector. Het evenement is de opmaat voor de tweede marketingconferentie van Demeter: 'Demeter: Mehr als nur Bio?!'. De conferentie vindt plaats in Berlijn. Diervriendelijk, klimaatneutraal, eerlijk en regionaal wordt niet altijd meer verbonden aan biologisch. Ook dit zal aan bod komen. Op vrijdag 29 oktober volgen aanvullende lezingen en discussies over de toegevoegde waarde van marketing.

De discussie vindt op donderdag 28 oktober plaats, van 19.45 uur tot ongeveer 22.00 uur. Dit in het hotel Aquino, Tagungszentrum Katholische Akademie. Hannoversche Straße 5b, 10115 Berlin-Mitte, Tel.: 030/28486-0, Fax: 030/28486-10, E-Mail: info@hotel-aquino.de.

Kijk voor de aanmeldingsformulieren op www.demeter.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.