Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sonnigdal komt met biologische Rooibosthee

Sonnigdal, in 1997, opgericht door Wendy Manintveld, komt nu met biologisch geteelde rooibosthee. Er worden zes varianten op de markt gebracht. Dit in mooie aan de tijd aangepaste verpakkingen en toch herkenbaar Afrikaans. Het betreft een A-kwaliteit Rooibos, direct van de bron, ieder 'sakkie' bevat 2 gram superieure kwaliteit Rooibos.



De laatste jaren wordt er steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de goede eigenschappen van Rooibos. Het is geheel zuiver en natuurlijk. Rooibos bevat geen cafeïne en weinig Tannine en heeft een kalmerend effect op het centrale zenuwstelsel. Mensen die last hebben van onder andere hoofdpijn, spanningen, neerslachtigheid hebben baat bij het regelmatig drinken van Rooibosthee. Daarnaast vertragen de flavonoïden, die een anti-oxiderende werking hebben, het verouderingsproces en verbeteren het geheugen.

Alle reden dus om een kopje Sonnigdal Rooibosthee te drinken. Daarnaast steunt Sonnigdal in Zuid-Afrika het Sithand'Izingane (We love the Children) Care Project, een project gericht op moeders en kinderen besmet met HIV en in armoede leven.

Sonnigdal Rooibos is te koop bij onder andere Jumbo, Plus, Coop, Dirk van de Broek en diverse delicatessenzaken.

Kijk op deze website
voor meer informatie. 
Publicatiedatum: