Morgen openingsfeest

Estafette opent derde winkel Amsterdam

Gisteren heeft de biologische eetwinkel van Estafette in Amsterdam Zuid haar deuren geopend aan de Ceintuurbaan 218-220 in Amsterdam. Met de opening van deze nieuwe winkel komt het aantal Estafette-winkels op 15 vestigingen, waarvan 3 in Amsterdam.

Estafette-rondje Amsterdam fietsen

Met de opening van de nieuwe Estafette-winkel aan de Ceintuurbaan is het nu ook mogelijk om een Estafette-rondje Amsterdam te fietsen. Daarom heeft Estafette een wedstrijdje uitgeschreven voor klanten en anderen geïnteresseerden om het rondje echt of virtueel te fietsen en aan te geven hoe lang dit duurt.

Wie voor 16 oktober aanstaande bij een van de Amsterdamse Estafette-winkels zijn rondetijd inlevert, maakt kans op een melkkratje gevuld met biologische boodschappen ter waarde van 25 euro. Ter vergelijking van de ingeleverde tijden fietst 16-jarige ondernemer Thijl Klerkx van biologische Bezorgservice Thijl op zaterdag 9 oktober aanstaande het rondje op zijn bakfiets. Om circa 12.00 uur zal hij die dag aankomen bij de nieuwe winkel aan de Ceintuurbaan. Daarna, om 12.30 uur, zal de winkel officieel geopend worden door Estafette-directeur Koos Bakker.Vernieuwende organisatievorm

De Estafette-winkelformule kenmerkt zich onder andere door uitsluitend biologische en biologisch-dynamische producten te voeren, met de nadruk op de versgroepen, zoals AGF, brood, zuivel, kaas, vlees en vis. Daarnaast onderscheidt Estafette zich door de organisatievorm.

De Estafette-winkelformule maakt samen met de Odin Groothandel (onder andere bekend van de Odin-abonnementen) sinds begin 2006 onderdeel uit van Estafette Associatie C.V., ketenorganisatie voor biologische en biologisch-dynamische voeding. Alle Estafette-winkels zijn filiaalbedrijven en de medewerkers zijn ofwel als medewerker ofwel als beherend vennoot verbonden aan Estafette Associatie. Het eigendom en kapitaal van de gehele organisatie is ondergebracht in een stichting en zijn dus niet van privé-personen of anonieme investeerders. Het bedrijfsresultaat wordt in de biologische keten geherinvesteerd voor verdere groei en ontwikkeling. De organisatie voorziet een groei met minimaal twee nieuwe Estafette-winkels per jaar.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven