'Alle kinderen hebben recht op gezond eten'

Bio-babyvoeding Yummy Spoonful verovert Amerikaanse markt

De Amerikaanse producent van biologische babyvoeding Yummy Spoonfuls wil gaan uitbreiden. Het bedrijf staat van 14 tot 16 oktober op de 2010 Natural Products Expo East in Boston. Dit is de grootste beurs voor natuurlijke producten aan de Oostkust van de Verenigde Staten, met meer dan 20.000 bezoekers en meer dan 1.700 stands.


De producten van Yummy Spoonful zijn inmiddels te koop in de retailmarkt in het noordoosten van de Verenigde Staten. "Ik ben er heel opgewonden over", vertelt directeur en oprichter Agatha Achindu. "Dit is een ongelooflijk jaar. Deze beurs zal Yummy Spoonfuls naar een nog hoger niveau brengen. Het product slaat echt aan in het Noordoosten. Dat is een enorme markt voor ons."

"Ik ben van mening dat alle kinderen recht hebben op een chemisch-vrij leven, te beginnen met biologisch voedsel vanaf de geboorte. Ouders zijn erg druk, daarom is het niet altijd mogelijk om je eigen babyvoeding te maken. Mijn hoop is dat Yummy Spoonfuls ouders hierin kan ondersteunen."

Vorig jaar is het product als eerste geëindigd in een lezerspeiling van Cookie Magazine. Yummy Spoonful bleef toen 12 andere biologische merken voor. Deze erkenning bracht het bedrijf nationaal onder de aandacht. Het is nu klaar om een nationaal merk te worden.
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven