Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleurrijk, artistiek met slogans

VS: Bad Ass Baby-kleding is net even anders

De Amerikaanse babykledinglijn van Bad Ass voorziet de groeiende biologische markt van kleurrijke, artistieke en humoristische figuren en slogans.



Het bedrijf gaat voor kleurrijke en artistieke creaties met wat meer persoonlijkheid. Het is opgericht door het echtpaar Patrick en Katie Ruppel. "Het doel is om ouders een alternatief voor de biologische norm te bieden. Kinderen moeten kunnen pronken met hun individualiteit en zichzelf kunnen uiten. De lijn is hip, nooit hippie."



De meeste kledingbedrijven vertrouwen voor materialen sterk op de buitenlandse markten. Bad Ass Baby doet dingen bewust anders. Al hun babykleren zijn gemaakt met biologisch katoen dat geteeld en gemaakt is in de VS. Alle verkoop, zowel naar de groot- als detailhandel, verloopt via de website www.badassbabiesclothing.com. De site is interactief en de klant kiest zelf de kleur van het shirt en de grafische stijl. Er worden regelmatig nieuwe plaatjes toegevoegd.

Ook de klanten zijn enthousiast: "De shirts van Bad Ass Babies zijn comfortabel en de kinderen willen ze meteen weer aan zodra ze uit de wasmachine komen", aldus Victoria Cordova.