Tunesië en Nederland verkennen samenwerking bio-landbouw

Er was veel animo voor de bijeenkomst over handelsvooruitzichten tussen Tunesië en Nederland. Afgelopen maandag werd in Tunesië gesproken over de mogelijkheden rondom samenwerking in de biologische land- en tuinbouw gehouden. Dit was een initiatief van de Tunesische Kamer van koophandel CCIT in samenwerking met het Nederlandse A&B Partners.

"Inmiddels bekijken veel Nederlandse ondernemers de mogelijkheden die Tunesië biedt voor de verdere ontwikkeling van bio-landbouw", zegt Caroline G. Weijers, ambassadeur van Nederland in Tunesië. Hoewel de nadruk lag op het partnerschap tussen de twee landen, benadrukt ze het belang van harmonisatie van de wetgeving van beide landen. Dit kan de uitwisseling tussen Tunesische en Nederlandse zakenlui stimuleren.

"Deze resultaten moedigen ons aan om de relaties veder te ontwikkelen. Dit kan echt een win-winsituatie zijn." De ambassade is ook bezig met de ontwikkeling van een specifiek programma om de mogelijkheden in Tunesië nog verder te verkennen.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.