'Ontdek alle heerlijke smaken van bio'

België promoot bio met Biocampagne

Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) voert promotie voor de producten en diensten van de landbouw-, tuinbouw-, visserij- en agrovoedingssectoren, zowel in binnen- als buitenland. Op dit moment loopt de Biocampagne najaar 2010.

De TV-spot met Roos Van Acker loopt van 6 tot 15 oktober op één en Canvas. In de commercial zit onder meer een verwijzing naar de biowinkels en de biogenietengids. Naast de tv-campagne moet een wedstrijd met een boekenbon in de magazines Libelle (7 en 14 oktober) en De Bond (8 oktober) consumenten de weg doen vinden naar de biowinkel. Zo zijn er maar liefst 1500 exemplaren van het biokookboek 'De Brooddoos' te winnen. Om kans te maken op zo'n boek dient men een wedstrijdvraag in te vullen en de boekenbon vóór 6 november in te dienen in een bioverkooppunt. De deelnemende biowinkels zijn te vinden op www.biogenietengids.be. In alle exemplaren van 'De brooddoos' zit bovendien een bon ter waarde van 5 euro om bioproducten aan te kopen.Bekijk hier de commercial.

Bron: VLAM

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.