'Na half jaar was ik volledig van de pijn af'

"Ik heb al erg lang diverse klachten. Zo heb ik onder meer versleten kniegewrichten. De pijn was soms zo hevig, dat ik er slecht door liep. Daarom ben ik tien jaar geleden begonnen met het slikken van capsules. Eerst zes keer per dag, dit heb ik nu gehalveerd naar drie per dag. Wanneer ik weet dat ik iets zwaars ga doen, begin ik een week ervoor met zes capsules per dag." Hij is erg tevreden over het effect. "Na een paar maanden was ik zo goed als pijnvrij. En na een half jaar was ik zelfs helemaal van de pijn af. Op dit moment moet ik voor mijn werk veel op het land lopen, in los zand. Dan neem ik zes capsules per dag."

De dosering wisselt. "Hier speel ik als het ware mee. Laatst had ik ineens koorts en was ik misselijk. Toen heb ik snel vier extra capsules genomen. De volgende morgen was er niks meer aan de hand." Ieder mens reageert anders op de capsules. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het medicijn- en alcoholgebruik. Ook is het de vraag of je regelmatig beweegt en voldoende verse groenten eet. "Alles speelt mee", vertelt René.
 
"Ik heb gezien dat er mensen zijn die na een week reactie hadden, maar ook mensen die pas na een jaar wat merkten. Vaak hoor je ook dat mensen achteraf pas in de gaten hebben dat er reactie is geweest omdat het soms niet zo opvalt wat er gebeurt, maar dan weten ze ineens dat ze bv geen griep meer krijgen of minder hoofdpijn hebben", aldus René. Er is dus geen standaardbehandeling, de behandeling moet op de persoon worden aangepast.
 
B!O-alga is een biologisch product op basis van algen (zeewier). Het is een 100 procent natuurlijk biologisch product dat vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Gebruikers ervaren dat B!O-alga onder meer gewrichtspijn verlicht.
 
Kijk voor meer informatie op deze website: www.bio-alga.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven