Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 en 22 oktober

Conferentie Future Packaging in Amsterdam

Op 21 en 22 oktober aanstaande vindt de internationale conferentie Future Packaging te Amsterdam plaats, georganiseerd door Marcus Evens conferences. Deze conferentie is de ideale plaats om trends en inzichten op het gebied van verpakken te krijgen.

Future Packaging richt zich op: Striving for Excellence in Packaging Development Strategies, Performance and Profit. De conferentie is interessant voor directeuren en managers die zich bezig houden met Packaging and Innovation, Packaging Development, Pack Change Process, Packaging and Process Engineering, Environmental Packaging Development en Research and Development.

U kunt tijdens deze conferentie lezingen bijwonen, gehouden door vertegenwoordigers van internationale consumentenmerken alsook leidende Europese verpakkingsorganisaties. Sprekers van onder andere FrieslandCampina Cheese, Unilever, Mars Chocolate Europe, Ursus Breweries (SABMiller), Nestle en EskoArtwork zullen hun inzichten geven in de ontwikkelingen binnen de private label markt, de ontwikkelingen op het gebied van verpakkingsontwerp en creativiteit binnen verpakkingsontwikkeling.

Voor het complete conferentieprogramma klik hier.

NVC-leden krijgen korting op de toegangsprijs.

Publicatiedatum: