Bio-theebladeren in plaats van buideltjes

Koffie en cacao van DaSilva volledig duurzaam

DaSilva Beans & Leafs is het eerste bedrijf in de automatenbranche dat volledig is overgegaan op duurzame fairtrade koffie en cacao. Deze zijn nu gecertificeerd met het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade.

Duurzaamheid is in de ogen van het bedrijf de afgelopen jaren van een trend uitgegroeid naar een behoefte die de overheid, bedrijven én gebruikers volledig hebben omarmd en de vraag naar duurzame en biologische koffie en thee is sterk gestegen. "Onze overstap naar 100% Fairtrade koffie en cacao is dan ook een bewuste keuze met het oog op de toekomst", aldus Da Silva.

De gebruiker van een koffie- en theemachine in Out.of.Home is volgens DaSilva veeleisender geworden. Kwaliteit en prijs zijn van oudsher belangrijk, maar daarnaast zijn pure smaak, sfeer en uitstraling, gemak en snelheid belangrijke onderdelen geworden, meent het bedrijf. "In een op maat gemaakt DaSilva-concept krijgen al deze aspecten volledig de aandacht."

Bron: LevensmiddelenKrant

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.