Cosmeticamerk Love Pure, Live True ook in Nederland

Het luxe cosmeticamerk Pure&True is vanaf nu verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Halle Berry, Jennifer Aniston en Sienna Miller zijn enkele beroemde fans van deze zeer exclusieve biologische gezichtsverzorgingsproducten uit Hawaï. Het assortiment, gebaseerd op de missie 'Love Pure, Live True', omvat zeer effectieve anti-aging serums, maskers, hydraterende crèmes en microdermabrasie scrubs.

Pure&True is een antioxidant- en mineralenrijke biologische gezichtsverzorgingslijn die zorgt voor gezondheid en schoonheid van de huid. De eilanden van Hawaï dienden als inspiratiebron voor de producten. De heerlijke geuren, bloemrijke verpakkingen en productnamen belichamen de 'way of life' van de Hawaiianen en hun diepe verbondenheid met de aarde en oceaan.Ieder product bevat een unieke fusie van antioxidant rijke theesoorten (zoals groene, witte of rooibos thee) en zeemineralen aangevuld met zeldzame tropische en botanische bloemen- & plantenextracten zoals de Kukui noot, het Hibiscus extract en de Roselanni roos (bloem van Maui). De collectie is verrijkt met cosmeceutische ingrediënten waarvan bewezen is, dat zij helend en verjongend werken op de huid. Alle ingrediënten en formules zijn uitvoerig getest en uiterst streng geselecteerd. Zo behalen de producten de maximale voordelen zonder de huid te beschadigen. In de collectie zijn diverse maskers, scrubs, reinigingsproducten, serums en crèmes verkrijgbaar vanaf 29,50 euro. Mini test-sets zijn al vanaf 24,50 euro te bestellen.

Puurheid van ingrediënten

Love Pure staat voor het commitment van Pure&True om pure producten te ontwikkelen. De formuleringen van de gezichtsverzorgende producten bestaan gemiddeld voor 95% uit natuurlijke ingrediënten waarvan meer dan 70% gecertificeerd biologisch zijn. Pure&True gebruikt geen parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen of synthetische parfums, sulfaten en/of producten afkomstig van petroleum.

Klimaatneutraal

Het commitment, Live True van Pure&True gaat verder dan de biologische en natuurlijke ingrediënten in de producten. Verpakkingen zijn van glas (dus recyclebaar) en ze worden bedrukt met natuurlijke inkten. En Pure&True compenseert de CO2 uitstoot van alle bedrijfsactiviteiten volledig door investeringen in de (her)aanplanting van bossen. Het bedrijf is 100% klimaatneutraal.

www.ecofavourites.com of www.pureandtrue.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven