Verschillende pakketten met bio-producten

Duurzame kerstpakketten de trend van 2010

Duurzame kerstpakketten is de trend van 2010. Steeds meer bedrijven willen hun werknemers, relaties of vrijwilligers op verantwoorde wijze bedanken voor hun inzet.

Bij de natuurvoedingswinkels kunt u ook dit jaar terecht voor feestelijke kerstpakketten in verschillende prijsklassen. Kerstpakketten die ook aan huis kunnen worden bezorgd op elk willekeurig adres in Nederland. Biologische pakketten, dus vol lekkere, pure producten zonder kunstmatige toevoegingen. En natuurlijk geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu!Dit jaar kan worden gekozen uit verschillende pakketten met aansprekende biologische producten, veelal aangevuld met (duurzame) non-food cadeaus. De pakketten zijn met zorg samengesteld en verpakt en kunnen eventueel ook naar wens worden aangepast. In de winkels ligt een kleurenbrochure klaar met een uitgebreide beschrijving van alle mogelijkheden.

Deze Relatiegeschenkenservice 2010 is opgezet in nauwe samenwerking met Biologisch Geschenkpakket uit Huizen (een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van geschenkpakketten) en Natudis (grootste merkenleverancier en distributeur van natuurvoeding en reformproducten in de Benelux).

Met biologische kerstpakketten doet men velen een groot plezier. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van een gezonde voeding en vinden de weg naar de natuurvoedingswinkel waar men een breed scala aan gezonde en smakelijke artikelen vindt die geproduceerd zijn met eerbied en respect voor de natuur. Alle ingredi├źnten zijn immers afkomstig uit de gecontroleerde biologische landbouw. Dat betekent dat er geen chemische en synthetische bestrijdingsmiddelen of kunstmest zijn gebruikt tijdens de teelt. Hierdoor wordt het milieu niet geschaad en blijft de natuur groen, zoals het hoort. Bovendien is de verwerking van biologische producten puur natuurlijk, dus zonder kleur-, geur- of smaakstoffen. Biologische producten en biologische kerstpakketten zijn daarmee eerlijk, heerlijk en verantwoord.

Voor meer informatie over de biologische kerstpakketten kunt u contact opnemen met:

Natudis
Daltonstraat 38
3846 BX Harderwijk
0341 464 228
verkoop@natudis.nl

Biologisch Geschenkpakket
Postbus 12
1270 AA Huizen
0356 833 356
info@biologischgeschenkpakket.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.