Campagne 'Lekker uit met Biologisch' van start

Om biologische voeding nog meer onder de aandacht te brengen, start deze week de campagne: 'Lekker uit met Biologisch'. Kopers van biologische voeding kunnen 20 EKO keurmerken sparen - die op alle biologische producten te vinden zijn - en deze volle spaarkaart inruilen voor een voorstelling naar wens.Arla - een nieuwkomer binnen de biologische zuivelbranche - stimuleert dit initiatief en is blij met deze campagne: "Het is goed om extra aandacht te genereren voor de biologische voedingsbranche. Met het sparen voor een leuke voorstelling worden nog meer consumenten gestimuleerd om kennis te maken met biologische producten van onder andere Arla", aldus Joanne Thijsse van Arla Foods Nederland.

Vanaf 27 september tot 20 november kan men met een volle spaarkaart gratis naar het (kinder)theater, de bioscoop of het museum. Op www.proefdeaandacht.nl zijn de spaarkaarten te vinden en staat een overzicht van alle deelnemende voorstellingen en partijen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.