Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bijdragen aan positieve bewustwording

WOW! Wear-T-shirt bedrukt met levenswijsheden

Deze zomer besloot Robbert Zoon een punt te zetten achter www.Zinfo.nl, zijn website vol goed nieuws, en de Nationale Goed Nieuwsdag, die hij vier jaar organiseerde. Zijn nieuwe initiatief: WOW! Wear, T-shirts met words of wisdom. De collectie omvat zeven spreuken, waaronder You were born an original, don’t die a copy en Life is a journey, not a destination. "Als ik met zo’n shirt in de kroeg sta, krijg ik meteen reactie", zegt Zoon. "Zo moet het ook zijn. Ik wil mensen aanzetten tot nadenken."

Jarenlang heeft Zoon geprobeerd bij te dragen aan een evenwichtiger nieuwsaanbod, zegt hij. WOW! Wear ziet hij als een andere manier om bij te dragen aan positieve bewustwording. De kledinglijn wordt dit jaar nog uitgebreid met nieuwe teksten en met sweaters voor mannen en vrouwen. De shirts, van biologisch katoen en geproduceerd volgens de normen van de Fair Wear Foundation, zijn online te bestellen. Bezoekers van de site kunnen zelf tekstsuggesties achterlaten.

Bron: Ode Magazine
Publicatiedatum: