Lintsen Kappers kiest bewust voor Milkshake-kleurlijn

Lintsen Kappers (Alphen aan de Rijn) introduceert de nieuwe kleurlijn van het merk Milkshake. Opgebouwd uit puur biologische bestanddelen, zonder ammonia en met modieuze verpakkingen van gerecycled materiaal. Daarmee geeft de kapperszaak aan de Van Nesstraat invulling aan de actuele tendens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Maar de klant staat ook nu voorop, vertelt eigenaar Jaap Allart: "Het groene tintje mag natuurlijk nooit ten koste gaan van de kwaliteit die wij voorstaan."

"Milkshake is een vooruitstrevend merk, dat nu weer als eerste een revolutionaire vernieuwing doorvoert in zijn kleuringen. De producten bevatten vier verschillende natuurlijke oliën, die diep doordringen in de haarvezel en de kleur lang vasthouden. Dat heeft een sterk verzorgend effect en brengt het haar in een optimale conditie. We hebben de kleuringen nu twee maanden toegepast bij klanten. Daardoor hebben we het resultaat goed kunnen beoordelen, evenals de reacties. Klanten die kiezen voor diepe kleuren met een natuurlijke transparantie, zijn unaniem enthousiast."

De werking is milder, doordat de ingrediënten biologisch zijn. Zij sluiten het haar af, beschermen het en halen de natuurlijk pigmenten naar boven. De kleuring wordt daardoor intenser en duurzamer.

Bron: Witte Weekblad

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.