Stadspicknick in Den Bosch erg geslaagd

"Binnen drie kwartier waren de 1000 dozen op"

Tholen - De groots opgezette biologische picknick die gisteren in het centrum van Den Bosch gehouden is kon rekenen op enorme belangstelling. De picknick was onderdeel van 's-Hertogenbosch Hoofdstad van de Smaak. "Echt ongelooflijk. Het zonnetjes brak precies om 13:00 uur door. Beter kon gewoon niet", reageert Hester Verduin, één van de initiatiefnemers.Mensen lagen op het mooie grasveld, tussen de strobalen. Sommigen zelfs met de schoenen uit. "Er hing echt een mooi sfeertje. Voor je gevoel zat je gewoon in een park. Het dagje platteland in de stad wat we voor ogen hadden is zeker gerealiseerd."

In de voorverkoop waren al zo'n 750 kaarten verkocht. "Binnen drie kwartier waren alle 1000 dozen op. Ook mensen die langsliepen kwamen er gezellig bij zitten." Het gevoel dat men kreeg bij het openen van de doos omschrijft ze als het uitpakken van een cadeautje. "En daar komt bij dat het ook nog erg lekker was." Voor vijf euro konden belangstellenden een met bio-producten gevulde picknickdoos bestellen.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.