Bio non-food groothandel Natrada jubileert

Natrada, de importeur en groothandel voor natuurlijke cosmetica, reinigingsproducten en cadeau artikelen bestaat al weer 10 jaar. Eigenaar Ramon van Huffelen begon zijn groothandel in 2000 vanuit zijn Natuurwinkel in Deventer.

Werden conventionele merkartikelen in het drogisterijkanaal marketingtechnisch goed begeleid, voor een aantal natuurlijke cosmeticamerken kwam er nooit een vertegenwoordiger in de winkel. Van Huffelen benaderde deze leveranciers en fabrikanten en reed in 2000 voor het eerst met de producten langs de winkels. Winkelaanbiedingen werden geleverd vanuit de kofferbak.

In 2010 bezoekt Van Huffelen de winkels nog steeds, maar worden de producten door middel van een geavanceerd logistiek systeem bij de klant afgeleverd. Natrada vermarkt een bijzonder portfolio met onder andere de merken Urtekram, Verillis en Speick. Deze merken sluiten naadloos aan op bestaande assortimenten van natuurvoedingswinkels, reformwinkels, drogisterijen, supermarkten, facilitaire diensten, hotels, kappers en cadeauwinkels.

Van Huffelen is zowel in Nederland als in het buitenland voortdurend op zoek naar nieuwe interessante biologische aanvullingen voor de Nederlandse markt.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.