's-Peer catering organiseert viergangenFruitDiner in Week van de Smaak

Ook dit jaar doet 's-Peer catering mee met de Week van de Smaak: Schuif aan en geniet van een viergangenFruitDiner in de keuken van 's-Peer catering. De chef vertelt over de gerechten en laat de deelnemers proeven hoe verrassend fruit kan zijn. Ananassoep en seitan in cranberry-portsaus bijvoorbeeld.

Bij de vegetarische maaltijd serveert 's-Peer catering verschillende 'fruitige' wijnen: rode wijnen, witte wijnen en diverse soorten rosé waarin de fruitsmaak de boventoon voert.

Datum: 25 september 2010, van 17.00 tot 19.30 uur.
Reserveren is noodzakelijk.
Kosten € 22,50 per persoon. www.speercatering.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven