Joke Bom mogelijk Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar

Eigenaresse fashionshop watMooi genomineerd voor FZ Award

Joke Bom, eigenaar van de duurzame fashionshop watMooi, is door Federatie Zakenvrouwen genomineerd voor de prestigieuze FZ Award 2010. De FZ Award wordt op 8 oktober aanstaande uitgereikt aan de Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar. Dit jaar wordt de award voor het eerst uitgereikt in drie verschillende categorie├źn: Internationaal, MKB en ZZP. Bom dingt mee naar de categorie ZZP Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar.

In 2006 besluit Joke Bom haar hart te volgen en watMooi op te richten, een webwinkel met mooie, duurzame mode. De kleding en accessoires van watMooi worden gemaakt met respect voor mensen, dieren en milieu. Kleding met een verhaal, die niet alleen mensen inspireert en mooier maakt, maar ook de wereld een beetje mooier maakt.

Duurzaam en succesvol

Inmiddels mag watMooi zich de grootste groene fashionshop van Nederland noemen. Steeds meer mensen ontdekken dat je met duurzame mode echt een verschil kunt maken. De webshop biedt het meest uitgebreide assortiment in duurzame kleding van zowel Nederlandse als internationale ontwerpers. Bom laat met watMooi zien dat duurzaamheid en succesvol ondernemen prima samen gaan.

FZ Award

De FZ Award voor de Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap en haar bedrijf met visie en volharding tot een succesvolle onderneming heeft uitgebouwd. De award is een initiatief van Federatie Zakenvrouwen en wordt dit jaar op 8 oktober uitgereikt.

Bron: Duurzaam Ondernemen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.