Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onder meer te koop bij Selfridges

Britse Bertinet Bakery komt met nieuw biologisch broodassortiment

Later deze maand lanceert 'The Bertinet Bakery' haar nieuwe biologisch broodassortiment bij Selfridges. De eerste reeks, die meer dan een dozijn broden omvat, zal vanaf 27 september bij 'Selfridges Food Hall' in Londen verkrijgbaar zijn. De broden worden ook beschikbaar via de 'Riverford Organic', dit bedrijf bezorgt bestellingen in grote delen van het zuidwesten van Engeland en Wales.



Het biologische assortiment bevat 1,2 kilo zuurdesem, Italiaanse ciabatta en rustieke roggebroden. Ook komen er regelmatig wisselende broodspecialiteiten, waarin de beste ingrediƫnten van het seizoen verwerkt worden, zoals Provencaalse olijfolie en lavendel of rum. Alle broden worden door de Soil Association gecertificeerd.

The bakkerij, onder leiding van de bekroonde bakker Richard Bertinet, zal het brood ook verstrekken aan restaurants en delicatessenwinkels. Het bedrijf in Bath won eerder deze maand een prijs van de Soil Association voor haar zuurdesembrood.