'Leuke reacties van dorpelingen en toeristen'

Brasserie in Schoorl focust op biologische- en streekproducten

Bosbrasserie IJgenweis is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen en het gebruik van biologische- en streekproducten. Bedrijfscateraar SAB Catering heeft de brasserie geopend in de Schoorlse Duinen.

Horecabeheerder Elmar van Leyenhorst: "De bezoekers, veel dorpelingen en toeristen geven ons leuke reacties op de uitstraling en de ligging van de brasserie, maar ook over onze duurzame menukaart met biologische- en streekproducten."

Biologisch assortiment

Het assortiment van IJgenweis Schoorl heeft veel biologische gerechten en producten uit de streek. IJgenweis biedt een menukaart anders dan anders en op eigen wijze, zo verklaart ook de conceptnaam. Op drankengebied is de koffie van Bean’s for life (voorzien van Eko- en Fairtrade keurmerk), de melk van Boerenland, de biologische bieren van brouwerij De Leckere en alle biologische sappen en smoothies worden vers in eigen keuken bereid. Het brood volkorenrogge met zonnebloempitten en al het banket wordt gemaakt door bakkerij Fermento, dat een onderdeel is van Scorlewald en die ook dagactiviteiten biedt voor mensen met een verstandelijke beperking. Alle producten van Fermento zijn dagvers en gemaakt van 100% biologische ingrediënten.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.