Dealernetwerk Scania ontvangt certificaat 'Erkend Duurzaam'

Op 15 september ontving José Badía, Managing Director van Scania Beers B.V., voor het gehele Scania dealernetwerk in Nederland, inclusief de distributeur, het certificaat 'Erkend Duurzaam'.

Het certificaat werd hem tijdens een officiële ceremonie uitgereikt door Koos Burgman, Algemeen Directeur van BOVAG. Het certificaat is een initiatief van BOVAG en wordt uitgevoerd in samenwerking met het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM). Het bedrijf werd middels een intensieve audit beoordeelt op structureel duurzame bedrijfsvoering.Het bedrijf kan in één keer voor het gehele netwerk, van 46 vestigingen, gecertificeerd worden doordat Scania een uniforme werkwijze hanteert. De Scania Dealer Operating Standards zijn een onderdeel van deze uitgangspunten, die in de praktijk vrijwel naadloos aansluiten bij de criteria die het IvDM hanteert voor het predicaat Erkend Duurzaam.

"Wij zien deze certificering als een bevestiging van onze hoge kwaliteitseisen en onze vanzelfsprekende zorg voor de wereld om ons heen. Voor ál onze werkplaatsen gelden dezelfde uitgangspunten en eisen. Het mag voor onze klant niet uitmaken in welke werkplaats hij zijn voertuigen brengt. Daar moeten al zijn verwachtingen beantwoordt worden, of nog liever, overstegen", aldus José Badía, Managing Director van Scania Beers B.V.

Scania Beers B.V. heeft op de zes deelgebieden van Duurzaam Ondernemen, te weten Inkoop, Bedrijfsvoering, Communicatie, Verkoop, Financiering en Personeel het bewijs geleverd maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in alle geledingen van de bedrijfsvoering verankerd te hebben. De klant merkt dat als eerste; zo wordt in verkoopgesprekken altijd gezocht naar transportoplossingen die een minimale belasting van het milieu tot gevolg hebben.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.