10 november in Brabanthallen

Prins Carlos spreekt op Congres 'De CO2-neutrale stad'

Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme heeft toegezegd de afsluitende presentatie te verzorgen over de kansen en noodzaak van duurzaamheid in Nederland.

Prins Carlos is een inspirerende spreker over onderwerpen op het snijvlak van duurzaamheid en bedrijfsleven. Bezig zijn met duurzaamheid was misschien een luxe, nu is het een absolute noodzaak, meent Zijne Koninklijke Hoogheid prins Carlos de Bourbon de Parme . "Achteroverleunen in een stoel en verkondigen wat er allemaal niet mag en niet kan is voorgoed voorbij. Ik heb zo genoeg van die negatieve benadering. Geef me een oplossing!"
 
De oudste zoon van Irene van Lippe-Biesterfeld en prins Carlos Hugo is gefascineerd door jonge ondernemers die met oplossingen rondlopen voor hedendaagse problemen, zoals de opwarming van de aarde of energieschaarste. "De uitdaging is zo gigantisch en urgent, als we er niet massaal aan sleutelen lukt het nooit."Het congres

Het congres De CO2 neutrale stad is ook in 2010 hét ontmoetingspunt voor professionals die op zoek zijn naar concrete kennis, voorbeelden en instrumenten voor duurzaamheid. Het programma is gericht op duurzaamheid in provincies, steden, gebieden, gebouwen en projectmatige bouw en renovatie van woningen.

Het congres is interessant voor u, wanneer u zich beroeps- of beleidsmatig bezighoudt met het verduurzamen van Nederland. Interessant en van toegevoegde waarde voor o.a. gemeenten, landelijke overheid, provincie, woningbouwcorporaties, leveranciers, architecten, ingenieursbureaus, adviseurs, stedenbouwkundigen.

De tweede editie vindt plaats op 10 november 2010 in het congrescentrum 1931 te Den Bosch. Kijk hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.