Royal Green Camu Camu vitamine C verkrijgbaar bij Frenchtop Natural Care Products

Frenchtop Natural Care Products bv is specialist in het ontwikkelen van gezondheidsondersteunende producten. Het assortiment is uitgebreid met de Royal Green Camu Camu vitamine C.

Camu Camu is een kleine boom die overal in het Amazonegebied van Peru te vinden is. Het groeit in onder water gelopen, moerassige zones en de groen tot oranjerode vruchten hebben een diameter van ongeveer 2-3 centimeter.

Camu Camu bevat de hoogste hoeveelheid Vitamine C in fruit bekend op aarde. Per 100 gram vruchtvlees bevat Camu Camu 2,7 gram vitamine C. Met 2 gram vitamine C per 100 gram vruchtvlees staat Rozenbottel op de tweede plaats. Acerola bevat ongeveer 1,5 gram vitamine C per 100 gram vruchtvlees en de kiwi slechts 0,2 gram vitamine C per 100 gram vruchtvlees.

Kortom: Camu Camu is de vitamine C-kampioen en biedt Vitamine C in een 'full spectrum' vorm met honderden extra plantenstoffen als bioflavonoiden, vitaminen, enzymen, mineralen en aminozuren. In vergelijking met een sinaasappel bevat Camu Camu tot wel 30 maal zoveel vitamine C, 10 maal zoveel IJzer, 3 maal zoveel Niacine, 2 maal zoveel Riboflavine en 50 procent meer fosfor.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Camu Camu een ideale ondersteuning biedt voor een hogere weerstand en meer energie.

Royal Green Camu Camu vitamine C levert deze super fruit in haar meest zuivere & hoogst geconcentreerde vorm.

Zie website: www.royal-green.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.