Vervoert onder meer voor Natudis

Ploeger Groep voegt trucks toe aan wagenpark

De Ploeger Groep investeert momenteel in nieuw materieel. Het bedrijf neemt 22 nieuwe trucks en tien nieuwe opleggers in gebruik.

Acht nieuwe trekkers zijn voor de 'groupage Benelux'-afdeling en zullen gaan rijden vanuit de vestigingen Harderwijk en Tilburg. Tien auto's zijn voor het zogeheten 'contractvervoer'. Deze wagens gaan rijden voor vaste opdrachtgevers als Bakkersland, Natudis en Sligro.

Daarnaast worden ook vier bakwagens met koel/vriesopbouw vervangen voor in de Sligro-vloot. Ploeger blijft bij de aankopen de merken DAF en Mercedes trouw. Een groot deel van het wagenpark bestaat uit auto's van de twee merken. De tien opleggers komen later dit jaar binnen.

De Ploeger Groep heeft vestigingen in Harderwijk, Tilburg, en Poppel (België). Het bedrijf heeft meer dan zeventig jaar logistieke ervaring. Er werken 375 medewerkers en er zijn 200 trekkende eenheden.

Bron: Truckstar

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.