Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geheel Fairtrade en Biologisch

Koffiebranderij Peeze lanceert nieuw concept 'Chocolatte'

Niet op basis van cacaopoeder of kant-en-klare chocolademelk, maar gemaakt van echte Belgische chocolade. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde tabletten van deze topkwaliteit chocolade, zorgt de combinatie met warme melk voor een pure en unieke smaakbeleving. Een "must have" deze winter voor elke horecazaak.



Wit, melk of puur?

Uniek aan het concept is niet alleen de Belgische chocolade, maar ook de smaakvariaties. Iedereen heeft zijn eigen smaak. Daarom wordt Chocolatte aangeboden in drie heerlijke varianten: melk, wit en puur. Voor ieder wat wils, maar ook een reden voor het bestellen van een tweede!

Verantwoord genieten

Deze chocolade is niet alleen erg smaakvol, maar ook nog eens duurzaam en verantwoord! Dit betekent een eerlijke prijs voor de cacaoboeren (Fairtrade/ Max Havelaar keurmerk) en een milieuvriendelijke en biologische productie (EKO keurmerk).

Hoe werkt het?

Om de ultieme kop warme chocolademelk te bereiden heeft u slechts twee dingen nodig: één kop warme melk en één sachet Chocolatte, gevuld met heerlijke chocoladetabletten van echte Belgische chocolade. Voeg de tabletten toe aan de melk, even roeren en geniet van deze pure en unieke smaakbeleving!

Chocolatte, de ultieme smaaksensatie voor dit winterseizoen. Vanaf 1 september verkrijgbaar via Koffiebranderij Peeze. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.peeze.nl of u kunt contact met ons opnemen via tel. 026 362 24 22.
Publicatiedatum: