Fruitspruit komt met volledig Biologisch Abonnement schoolfruit

Vanaf de eerste dag dat Fruitspruit officieel van start ging kregen ze regelmatig de vraag van ouders en leerkrachten of de producten ook biologisch zijn. Dit konden ze binnen het standaard abonnement in verband met de hogere kosten niet waarmaken. Daarom zijn ze trots te melden dat vanaf oktober 2010 er alsnog een geheel biologisch aanbod komt.

Het biologisch abonnement gaat naast het standaard abonnement draaien. Ze hebben leveranciers gevonden die geheel gecertificeerd biologische fruit en groenten aanbieden. Het Biologisch Abonnement zal naar verwachting 13 euro per maand gaan kosten wat neerkomt op ongeveer 0,65 cent per portie. Het biologisch aanbod is iets beperkter dan het reguliere aanbod maar ze gaan hun uiterste best doen om ook in Fruitspruit Biologisch zo veel mogelijk te variëren. In alle groepskratjes zal een apart gedeelte komen voor het biologische fruit. Zie ook: www.fruitspruit.nl

Bron: BiofoodOnline


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.