Verse bio babypapjes van Janet&Jacinte

'Bestaande alternatieven babypapjes niet echt aanlokkelijk'

Janet&Jacinte laat baby's proeven van verse bio babypapjes. Daarmee willen de twee mama's achter dit initiatief een lekker alternatief bieden voor huisgemaakte babyvoeding. De papjes zijn in verschillende biowinkels te vinden en zelfs in bepaalde restaurants.

"We zijn beide mama van twee schatjes. Hen een gezonde, gevarieerde, leuke en kleurrijke voeding aanbieden is altijd één van onze prioriteiten geweest. Maar we realiseren ons des te meer dat, omwille van druk bezette agenda's of een tekort aan inspiratie, en met alle goede wil van de wereld, het niet gemakkelijk is om deze principes te respecteren."

"Bestaande alternatieven zijn echter niet echt aanlokkelijk: smaakloze gepasteuriseerde maaltijd-potjes met een houdbaarheidsdatum die langer is dan de leeftijd van je baby, waarin je noch een natuurlijke kleur noch een aangename textuur in kan terugvinden. Geef toe dat we er zelf niet van zouden proeven."
 
"Van hieruit is het idee bij ons gegroeid om onze recepten en tijd te gebruiken om verse babymaaltijden te bereiden 'zoals thuis' en die aan te bieden. Omdat het niet altijd eenvoudig is dagdagelijks verse en gevarieerde gerechtjes voor te schotelen aan onze oogappels, helpen wij een handje. Met handige verse papjes, bereid op basis van 100% bio ingrediënten."

Bron: Zappy Baby

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven