Steeds meer Hollywoodsterren telen hun eigen groenten

Een gezonde voeding met biologische producten is voor veel sterren vanzelfsprekend geworden. Natalie Portman, Pamela Anderson en Paul McCartney - zij eten alleen erg bewust. Meer en meer collega's durven deze stap te zetten. Ze gaan niet alleen meer naar de biologische markt, maar zaaien en oogsten de vitaminerijke maaltijd vaak ook zelf

Sienna Miller is bijvoorbeeld steeds vaker in haar tuin te vinden. De 28-jarige actrice: "Er gaat niets boven mijn groenten. Vergeet manen en feesten." Ook Liz Hurley twitterde laatst dat zij een maaltijd ging eten die gemaakt is van producten uit de eigen tuin. Alle groenten, zoals courgette, bonen en sla, had ze binnen tien minuten in de tuin geoogst.

Ook Sting wordt steeds actiever, hij opende een paar weken geleden in Italië zelfs een eigen winkel met biologisch voedsel. In deze winkel worden producten verkocht die op zijn landgoed 'Il Palagio' geteeld zijn. Er is niet alleen groenten verkrijgbaar, er wordt ook salami, wijn, honing en olijfolie verkocht.

Ellen DeGeneres slaat twee vliegen in een klap. Zij besteedde in haar 'Ellen DeGeneres Show' aandacht aan biologisch tuinieren, hiervoor nodigde ze wat deskundigen uit. Nicole Kidman is ook erg enthousiast over biologische voedsel. Zij teelt en oogst zelf, voornamelijk om haar dochtertje Sunday Rose een koolstofarm dieet te kunnen aanbieden. Een betrokkene: "Ze kost haar geen moeite om haar handen vuil te maken terwijl ze de groei van de sla en mais in de gaten houdt.

Nicole Richie eet volgens haar familie ook stikt volgens biologische producten. Dochter Harlow en zoon Sparrow, worden regelmatig getrakteerd op groenten uit de privé-tuin.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven