Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

USDA komt met eerste editie handboek bio-sector

De eerste editie van het Amerikaanse ministerie van Landbouw handboek voor de biologische sector werd gepubliceerd op 2 september. Opgesteld door de National Organic Program (NOP), geeft het handboek richtlijnen over de nationale biologische normen en bevat aanwijzingen dat de schets beste programma praktijken, volgens een aankondiging van USDA.

De eerste editie van het handboek biedt een leidraad voor de vergoeding van groenafval en de goedkeuring van vloeibare meststoffen in de biologische productie systemen, certificering van biologische gist, verwerkte dierlijke mest in de biologische teelt van gewassen, opnieuw inerte ingrediƫnten en de berekening van de droge stof opname voor de toegang NOP's naar de weide te eisen.

Het bevat ook aanwijzingen over de biologische certificering, accreditatie procedures, internationale procedures, naleving en handhaving maatregelen en beroepsprocedures.

Kijk hier voor meer informatie.