Meer producten Leev bij Deen supermarkten

Deen supermarkten breidt haar assortiment uit met het nieuwe concept van Leev.nu. Consumenten vinden in de DEEN winkels ruim 45 nieuwe producten. De Leev-productenlijn bestaat uit losse theeblaadjes, muesli, chips, noten, sappen, theedranken, fruit & kruidwater en een range verzorgingsproducten. Al deze producten zijn zo samengesteld dat ze van nature vol zitten met 100% natuurlijke ingredi├źnten.

Leo Voorwinden: "De natuur bevat zoveel goeds van zichzelf. Wij hoeven er eigenlijk alleen nog maar een verpakking omheen te doen. Wij vinden het belangrijk dat mensen niet alleen iets eten omdat het goed voor hen is, maar vooral omdat men het lekker vindt. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat deze lekkere, gezonde producten bereikbaar zijn voor de consument. Daarom kiezen wij voor normale prijzen en distributie via de supermarkten van DEEN. Zo is het voor iedereen eenvoudig om natuurlijk gezond te leven."

Bron: SupermarktActueel

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.