Hotel in Heeze stapt over op Pure Eco

Kapellerput Conferentiehotel in Heeze heeft als eerste hotel gekozen voor Pure Eco by Womitex. Daarmee komt het hotel tegemoet aan de vraag van steeds meer gasten om maatschappelijk verantwoord geproduceerde producten. Op 1 september overhandigde Marc Rynja, managing director van Womitex, het bij Pure Eco behorende Max Havelaar-certificaat aan Rik Hüsken, directeur van Kapellerput.

Voor Kapellerput Conferentiehotel is duurzaamheid steeds meer een vanzelfsprekendheid. "Gasten vinden het logisch en belangrijk dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt", aldus Rik Hüsken van het midden in de Brabantse natuur gelegen conferentiehotel. "Zeker bed- , bad- en tafellinnen moet goed voelen. Dat komt gewoon heel dichtbij. Vandaar de keuze voor Pure Eco by Womitex."

Pure Eco by Womitex is volledig organisch en geproduceerd volgens internationale fairtrade condities. Om die reden mag het ook het Max Havelaar-keurmerk dragen. Het is een complete lijn bed-, bad- en tafellinnen van de hoogste kwaliteit en vergelijkbaar met het huidige aanbod van gangbare producten.

Marc Rynja, managing director van Womitex is er trots op dat zijn onderneming het Max Havelaar-logo aan Pure Eco-gebruikers kan overhandigen. "Het bewijst dat ook het Nederlandse hotelwezen op de goede weg is en wij als Womitex eerder de juiste beslissing genomen hebben door ons hard te maken voor Pure Eco by Womitex. Duurzaamheid wordt de standaard!."

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met de overstap naar Pure Eco bed- en badlinnen breidt Kapellerput haar activiteiten uit op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Pure Eco is een mooie aanvulling op de Gouden Green Key, Rainforest koffie, Fsc drukwerk en gebruik van eerlijke en biologische keukenproducten.

Bron: Klikbedrijvig

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.