Van 13 tot en met 19 september

Ierse National Organic Week moet bewustwording consument bevorderen

In Ierland vindt van 13 tot 19 september een bewustwordingscampagne plaats. Doel is om tijdens deze nationale week de consument bewust te maken van biologisch. Door het hele land zullen producenten, winkeliers en telers meet dan zeventig evenementen organiseren. De nationale biologische week wordt gefinancierd door het Ministerie van Landbouw,Visserij en Voedselvoorziening en wordt voor de zesde keer gehouden.
De consumenten leert bijvoorbeeld hoe zij biologisch voedsel kunnen herkennen tijdens het winkelen. Volgens minister Cuffe biedt deze week de ideale gelegenheid om samen met familie en vrienden biologische streekproducten te proeven.

Op 14 september zullen overigens ook de 'National Organic Awards 2010' worden uitgereikt. Deze awards zijn een belangrijk onderdeel van de kalender van de biologische voedsel- en drankindustrie.
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.