Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Expresso opent nieuwe winkel in Deventer

Vanaf donderdag 2 september 2010 is Deventer een modezaak rijker, want dan opent Expresso Fashion de deuren van haar nieuwe winkel aan de Lange Bisschopsstraat 61. Het geheel verbouwde pand heeft van binnen de karakteristieke Expresso look gekregen; elegant, overzichtelijk en inspirerend. Geheel in overeenstemming met de aangeboden collectie. Met de opening van deze winkel zijn er momenteel negentien Expresso Stores in Nederland.

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met bezieling en een duidelijke visie. Een bedrijf dat mensen wil inspireren door mooie collecties te maken waarmee uiting kan worden gegeven aan je eigen gevoel en stijl. Vrouwen hoeven zich niet blind te staren op schoonheidsidealen, maar kunnen hun sterke punten benadrukken met kleding die daarvoor ontworpen is. De vrouwelijke rondingen worden vertaald in een eigentijdse, comfortabele collectie met een uitstekende pasvorm in de maten 34 t/m 46. Bijpassende accessoires als riemen, tassen, handschoenen, sjaals en sieraden maken het geheel compleet.

Fashion with a soul komt ook tot uiting in het maatschappelijk bewustzijn van Expresso; rekening houden met mens en milieu. Expresso is lid van de Fair Wear Foundation, een organisatie die toeziet op fatsoenlijke arbeidsomstandigheden bij de kledingproductie in het buitenland. In haar collectie past Expresso zoveel mogelijk 'Earth Friendly' materialen toe. Naast biologisch katoen, wordt gebruik gemaakt van tencel, speciale modal/viscose en linnen/ramie. Kledingstukken van dergelijke materialen gemaakt, zijn herkenbaar aan een speciaal teken op de hangtags.

Bron: FashionUnited
Publicatiedatum: