Kopers biomatrassen op productpresentatie mogelijk genept

Via een schriftelijke uitnodiging met aantrekkelijke aanbiedingen en geschenken zijn vorige week tientallen Beilenaren lekker gemaakt om op 23 augustus naar een productpresentatie in De Linde te komen.

Initiatiefnemer was volgens het pamflet Bioboerderij Horst Hanssen uit 'het gezellige Twente' en omdat je zoveel zou krijgen werd ook gevraagd 'a.u.b. 2 stevige draagtassen meenemen'. Het woordje 'gratis' viel ook regelmatig te lezen, zodat de drempel wel erg laag werd om heen te gaan.

Onder de pakweg veertig belangstellenden waren ook twee dames, Janny Gemmer en Elly Starrenburg die de boel niet vertrouwden. Janny Gemmer zat de hele bijeenkomst met stijgend wantrouwen uit en probeerde enkele kopers van de ook aangeboden biomatrassen à 990 euro zo ver te krijgen dat ze hun koopcontract zouden verscheuren. Desondanks zijn er een aantal mensen geweest die zo'n matras (met magneetjes) hebben gekocht. Gemmer en Starrenburg willen nu in contact komen met deze kopers om hen uit te nodigen zich te melden. Janny Gemmer vermoedt dat er zo'n vijf mensen een matras gekocht hebben: 'Is aan u een 'biologisch matras verkocht voor 990 euro en moest u direct betalen? Meld u dan aan als u zich bedrogen voelt. Dit moet aangepakt worden.'

De bedoeling is om het tv-programma Radar in te schakelen. De reacties kunnen naar De Krant van Midden-Drenthe, Postbus 115, AC Beilen.

Er is door de dames inmiddels melding gemaakt bij de politie. Die zal er, indien er formele klachten binnenkomen, proces verbaal van opmaken. Volgende week is er overigens weer zo'n productpresentatie, maar dan in een zaaltje bij Diggels in Westerbork.

Bron: Dekrantvanmiddendrenthe

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.