Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische drankjes in biocafé in buurtcentrum Bergpolder

Vanaf 17 september is er elke vrijdagavond biocafé in buurtcentrum Bergpolder. Mensen die interesse hebben in milieu en duurzaamheid kunnen elkaar hier ontmoeten en van gedachten wisselen. Er zijn momenteel veel ontwikkelingen op groen gebied en het is leuk en leerzaam ideeën en tips uit te wisselen. Ook zullen er regelmatig thema-avonden worden gehouden.

Het biocafé is een initiatief van Transition Town Rotterdam-Noord en BIOwatcher. Omdat duurzaam voedsel een belangrijk onderdeel is van Transition Town, komt op 17 september een woordvoerster uit Vlaanderen informatie geven over zogenaamde. versvoko’s. Een versvoko is een collectief van buurtgenoten, collega's etc. die gezamenlijk op een eerlijke en sociale manier lokaal aan hun voedsel willen komen.

In het biocafé zijn voor een kleine vergoeding biologische drankjes en snackjes te krijgen. Adres: Buurtcentrum Bergpolder, Insulindestraat 34. Tijd: van 19.30 uur tot 22.00 uur

Bron: De Echo
Publicatiedatum: