Oogstmarkt in Arnhem in teken van Bionadum-aanbod

In samenwerking met het wijkplatform van Elderveld wordt op aanstaande zondag het park de Steenen Camer omgebouwd tot een bijzondere markt. De Steenen Camer Oogstmarkt wordt gehouden op zondag 29 augustus en staat in het teken van Bionadum Biologisch, Natuur, Duurzaam & Milieu. Het is de bedoeling dat vele culturen bij elkaar komen en er voor jong en oud leuke dingen te zien en te doen zijn.

Er worden meer dan 50 marktkramen opgesteld zodat de bezoekers een aantrekkelijk beeld krijgen van het Bionadum-aanbod in Arnhem en de wijde omgeving. De kramen worden als een lint door het park opgesteld, met als bijzonder element het samenbrengen van de verschillende culturen die bij de BTV samenkomen. Verder zijn er exclusieve optredens van bijzondere muziekbands.

Grootste pompoenen

Ook wordt de grootste pompoenen- en kalebassenmarkt in de omgeving georganiseerd en worden de vele toepassingen van deze en andere vruchten getoond. Inmiddels (eind juli) hebben zich al zo'n 50 kraamhouders aangemeld.

Exotische hapjes

Aan eten en drinken zal het op deze markt zeker niet ontbreken. Exotische hapjes uit o.a. Turkije, Koerdistan, Afghanistan en India en ook de heerlijke Oosterse hapjes van onze Indonesische deelnemers, zullen u verbazen. Maar kom vooral ook proeven van onze eigen gemaakte biologische pompoenen, courgettesoep, sappen, wijnen en nog veel meer.

Bron: Arnhem-Direct

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven