Aandacht voor biologische producten in culinair radioprogramma

Radio 1 start met een vierwekelijks culinair radioprogramma. Het programma, genaamd ‘Mangiare’ wordt gepresenteerd door Petra Possel. Zij praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten en koken. De eerste uitzending is vrijdag 10 september van 19.00 tot 20.00 uur op Radio 1.

Het programma is bedacht door Kunststof-presentator Petra Possel. De pilot van het programma viel vorig jaar op tijdens de eerste editie van het Radiolab, de proeftuin op Radio 1 waarin programmamakers de kans krijgen hun droomidee uit te voeren én een plaats te veroveren in het uitzendschema. De pilot werd uitermate goed ontvangen, zo’n honderd positieve e-mails kwamen binnen na uitzending van de pilot.

De missie van het radioprogramma is om onafhankelijk en kritisch te informeren over onder andere de culinaire wereld. Bovendien wil presentator Petra Possel ook haar licht laten schijnen over aanverwante zaken die steeds belangrijker worden. Denk hierbij aan duurzaamheid, biologische producten en gezond eten. Ook zal er aandacht zijn voor de telers.

Bron: Misset Horeca

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.