Sandwichbrood van Rudi's Organic Bakery wint smaaktest in magazine

Rudi's Organic Bakery uit Boulder (Colorado) heeft een smaaktest rondom sandwichbrood gewonnen, de test werd gevoerd door het vakblad 'Every Day with Rachael Ray'. Het gaat om het '14 Grain Sandwich Bread' dat won in de meergranencategorie. Het gaat om een blinde smaaktest uitgevoerd door leden van de redactie. De pannelleden testen de producten op smaak, textuur en uiterlijk. Het brood van Rudi's Organic Bakery had de hoogste score.

Doug Radi, verantwoordelijk voor de marketing bij Rudi's Organic Bakery verklaart erg blij te zijn met de uitkomst van de test. "We zijn ervan overtuigd dat ons '14 Grain Sandwich Bread' een erg voedzame en lekkere keuze is, vanwege zijn zachte textuur en nootachtige smaak waarvan de hele familie kan genieten. We zijn blij dat het magazine onze inspanningen erkend, we zijn er trots op dat we alleen biologische ingrediƫnten gebruiken."

Kijk hier voor meer informatie over de bakkerij.



Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven