19 september in de Lichtfabriek

Biologisch eten op Fabulous Food Festival in Haarlem

Het Fabulous Food Festival vindt op 19 september a.s. plaats in de Lichtfabriek in Haarlem tijdens de Week van de Smaak. Het is hét bewijs dat culinair genieten en duurzaam hand in hand gaan. Eco food anno 2010 is hip, verantwoord en een genot voor fijnproevers. Lekker en puur eten en drinken is een feestje.

De crème de la crème in de ecofoodwereld zal op het festival met hun producten aanwezig zijn. U kunt proeven van de heerlijkste tapas, spetterverse sappen, de mooiste cupcakes, verrassend ijs, bio-champagnes en -wijnen en uiteraard fantastische espresso’s en lattes. Jopen bier neemt hun nieuwe chef-kok mee om mooie combinaties van bier en spijs te maken en te serveren en demonstreren tijdens het festival een live brouwerij. De exposanten maken (zoveel mogelijk) gebruik van biologische en ambachtelijke streek- en seizoensproducten en serveren hun gerechten op biologisch afbreekbaar servies.
 

Voor fijnproevers en levensgenieters

Het festival richt zich op fijnproevers en levensgenieters van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in puur en Fabulous Food en het belangrijk vinden dat voedsel en dranken geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu.

Speciaal voor kinderen

Slow Food Haarlem coördineert de speciale kinderkookkeet. Kinderen kunnen o.a. kiezen voor pizza’s maken, een salade maken uit Papa’s buffetkast, een workshop koken-met-kids volgen met Keet Smakelijk, onder leiding van een kunstenaar een groots gezamenlijk kunstwerk maken van het festivalafval en nog veel meer.

City Marketing Haarlem komt met de Haarlemse bloemenmeisjes de primeur van een Slow Food Haarlem culinaire route presenteren.

Toegangskaarten kosten in de voorverkoop 10 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen. Dit bedrag is inclusief een gratis drankje en cupcake. Aan de kassa betaalt u respectievelijk 12,50 en 4,50 euro.

De organisatie is in handen van Biorganised!, gespecialiseerd in Eco Food Events en Concepts.

Meer informatie: www.fabulousfoodfestival.nl

Bron: Soeco

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.