Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure lijn Leev nu ook te vinden bij Marqt

Vanaf aanstaande vrijdag is Leev, de nieuwe pure lijn van Elvee-oprichter Leo Voorwinden, te vinden bij supermarktketen Marqt. De retailer is de eerste supermarkt die de producten in de schappen legt.

In de winkels vindt de consument volgens Marqt ruim vijfenveertig producten van het natuurlijke merk. De visie van Leev - "Alle Leev-producten zitten van nature vol met 100% natuurlijke ingrediƫnten. Negentig procent van de lijn is biologisch. De natuur bevat al zoveel goeds van zichzelf, wij hoeven er alleen nog maar een verpakking om heen te doen", aldus Voorwinden- sluit volgens Marqt perfect aan op de ideologie van het bedrijf. Directeur Quirijn Bolle: "Net als Leev vinden wij het belangrijk dat eerlijke, gezonde en smaakvolle producten dagelijks toegankelijk zijn voor de consument. Daarom verwelkomen wij de producten graag in onze winkels." De Leev-productenlijn bestaat onder meer uit thee, muesli, chips, crackers, siropen, fruit- en kruidwater en verschillende verzorgingsproducten. Een deel van de opbrengst gaat naar zorgboerderijen.

Bron: LevensmiddelenKrant
Publicatiedatum: