Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waardevolle apparatuur van Amerikaanse zuivelboerderij gestolen

Een Amerikaanse familieboerderij dat bekend staat om haar biologische kazen is beroofd. Er zijn ongeveer 360 warmtewisselaars die gebruikt worden in het pasteurisatieproces gestolen van de Berkshire Farmstead Creamery in Berks County. Het materiaal dat het melkveebedrijf kocht om het pasteurisatieproces te verbeteren is waarschijnlijk gestolen om de waarde van het materiaal, deze wordt geschat op 27.000 tot 36.000 dollar. De politie van Reading doet onderzoek naar de diefstal.

"Dit is een groot verlies voor ons", zegt eigenaar Meyer. "We zijn een klein familiebedrijf en we kunnen een dergelijk verlies niet opvangen." Op dit moment wordt de melk in een vat pasteuriseert. De familie is in 1977 met het bedrijf gestart en is daarna sterk uitgebreid met de productie van biologische kaas. Nadat een brand in 2002 het verwerkingsbedrijf vernield had, bouwde de familie een moderne faciliteit om de biologische productie verder uit te breiden. "Ik ben een optimist, maar het is lastig om nu optimistisch te blijven", besluit hij.